Ergothioneine, một axit amin quan trọng trong chăm sóc da

Ergothioneine, a key amino acid in skincare

Ergothioneine is an intriguing ingredient.

It is an amino acid that has fabulous results, with improving the vitality of our skin.

AMINO ACIDS

A common amino acid used in skin care is known as carnitine, this helps the skin cells burn food more efficiently to make more energy.

Unfortunately there is a downside to this amino acid, it heats up energy production and it can produce Free Radicals, that damage our skin cells and leads to premature ageing.

Studies have found that the essential amino acid ergothioneine, has the same antioxidant effect on skin cells that carnitine has, however unlike carnitine it has the ability to cool down cells during peak energy production.

ERGOTHIONEINE

Essentially, ergothioneine is an antioxidant amino acid, it naturally occurs in our body, and is found in high concentrations around our cells that are subject to damage from free radicals and oxidization.

The downside is, that our bodies can’t easily synthesis it, and because skin is the last organ to receive the benefits of any uptake of nutrients, it may be better to apply it topically.

Skin care products that contain ergothioneine are used for reducing signs associated with ageing, such as crow’s feet, fine lines and wrinkles.

Often these anti-ageing creams will contain other antioxidants along with ergothioneine to maximise the skin benefits, for instance when combined with Vitamin C, it is found to be far more effective.

This amino acid is the perfect antidote for a lack-luster skin, and certainly one ingredient to watch out for in dry skin products, for those whose skin lacks vitality and requires a little boost.

This is a great little video on ergothioneine, and the fact that it may become a new vitamin.

THE NAKED TRUTH 

Research suggests that ergothioneine is not harmful for our skin because it occurs naturally, it is not likely to cause any type of irritation when applied topically to the skin.

There are also a number of studies under way that suggest ergothioneine may be effective as a natural preservative.

Should this research prove to be successful, then it could quickly become the preservative of choice for a sensitive, thin skin due to its safety.

BẢN DỊCH :

Ergothioneine, một axit amin quan trọng trong chăm sóc da

Ergothioneine là một thành phần hấp dẫn. Nó là một axit amin có kết quả tuyệt vời, với việc cải thiện sức sống của làn da của chúng ta.

ACINO AMID : có l một loại axit amin phổ biến được sử dụng trong chăm sóc da được gọi là Carnitine, hoạt chất này này giúp các tế bào da hoạt động hiệu quả hơn và tạo ra nhiều năng lượng hơn.

Các nghiên cứu đã phát hiện ra rằng axit amin thiết yếu ergothioneine, có tác dụng chống oxy hóa tương tự đối với các tế bào da mà Carnitine có, tuy nhiên không giống như Carnitine, ergothioneine có khả năng làm mát các tế bào trong quá trình sản sinh năng lượng cao nhất.

ERGOTHIONEINE

Về cơ bản, ergothioneine là một axit amin chống oxy hóa, nó xuất hiện tự nhiên trong cơ thể chúng ta và được tìm thấy ở nồng độ cao xung quanh các tế bào có thể bị tổn thương từ các gốc tự do và quá trình oxy hóa.

Nhược điểm là cơ thể chúng ta có thể dễ dàng tổng hợp nó, và vì da là cơ quan cuối cùng nhận được lợi ích của bất kỳ sự hấp thu chất dinh dưỡng nào, nên tốt hơn là áp dụng tại chỗ.

Các sản phẩm chăm sóc da có chứa ergothioneine được sử dụng để làm giảm các dấu hiệu liên quan đến lão hóa, chẳng hạn như vết chân chim, nếp nhăn và nếp nhăn.

Thông thường các loại kem chống lão hóa này sẽ chứa các chất chống oxy hóa khác cùng với ergothioneine để tối đa hóa lợi ích cho da, ví dụ khi kết hợp với Vitamin C, nó được cho là có hiệu quả hơn nhiều.

Axit amin này là thuốc giải độc hoàn hảo cho một làn da thiếu ánh sáng, và chắc chắn là một thành phần cần chú ý trong các sản phẩm da khô, cho những người có làn da thiếu sức sống và cần một chút tăng cường.

SỰ THẬT HIỂN NHIÊN

Nghiên cứu cho thấy rằng ergothioneine không gây hại cho làn da của chúng ta vì nó xảy ra một cách tự nhiên, nó không có khả năng gây ra bất kỳ loại kích ứng nào khi bôi tại chỗ cho da.

Ngoài ra còn có một số nghiên cứu cho thấy ergothioneine có thể có hiệu quả như một chất bảo quản tự nhiên.

Nếu nghiên cứu này thành công, thì nó có thể nhanh chóng trở thành chất bảo quản an toàn được lựa chọn cho một làn da mỏng, nhạy cảm.

Nguồn : https://thenakedchemist.com/ergothioneine-a-key-amino-acid-in-skincare/

Trả lời

097.1719.333

Contact Me on Zalo